Ploiesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Ploiesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

De unde cumpărăm hrană uscată pentru câini?

De unde cumpărăm hrană uscată câini?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
150

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Hrana uscata pentru caini


Câinii sunt niște animale de companie foarte prietenoase și loiale. Aceștia trebuie să mănânce o hrană de calitate, care să fie potrivită nevoilor lor pentru a nu avea probleme de sănătate. Mare parte din alimentația unui câine este formată din hrană uscată, de aceea trebuie să te asiguri că o alegi pe cea mai bună pentru acesta. Cea mai bună hrană uscată câini este aceea care poate să îi ofere toate elementele necesare unei diete sănătoase și care să îl ajute să se dezvolte corespunzător. Aceasta trebuie să fie aleasă în funcție de vârsta lui, greutatea, starea de sănătate și activitatea sa.

Cum alegem hrana uscată pentru câini?


Un cățeluș bine hrănit este un cățeluș fericit. În funcție de perioada de viață în care se află acesta trebuie să mănânce hrană special destinată acesteia. Un câine junior, cu vârsta de până într-un an, trebuie să consume hrană uscată care să îl ajute la formarea unei imunități puternice, unor dinți puternici, oase puternice, mușchi bine dezvoltați, o blană strălucitoare și o piele sănătoasă. Hrana acestuia trebuie să conțină proteine de înaltă calitate, vitamine și minerale.

Câinele adult are nevoie de și mai multe proteine, de aceea alege acea hrană uscată care conține ingrediente și proteine de înaltă calitate.Câinele senior, cu vârsta de peste 7 ani, are nevoie de o alimentație special creată pentru acesta. La această vârstă, starea lui de sănătate este mai fragilă, iar capacitatea lui de a procesa proteine și grăsimi scade. De aceea trebuie să alegi din comerț, hrană uscată specială pentru seniori, care este mai ușor de digerat.

Dacă patrupedul tău refuză mâncarea uscată, toarnă-i puțină apa călduță peste aceasta pentru a o face să fie mai apetisantă. Dacă acesta refuză mâncarea mai multe zile la rând, du-l la medicul veterinar deoarece cel mai probabil are o problemă de sănătate.

De unde achiziționăm hrană uscată câini?


Dacă te afli în căutarea acelui tip de hrană uscată pe care patrupedul tău să îl adore și să fie și la un preț accesibil, acum ai găsit. La Carpathians Pet Food vei găsi hrana uscată câini de calitate, care poate să le susțină toate nevoile nutritive pentru o dezvoltare corespunzătoare. Hrana uscată câini este disponibilă în variantă premium și nu conține coloranți sau conservanți. Găsești următoarele tipuri de hrană uscată premium:

  • Carpathian Junior – pentru juniori
  • Carpathian Mini Adult - pentru câinii adulți de rase mici
  • Carpathian Adult Mediu – pentru câinii adulți de rase mijlocii
  • Carpathian Maxi Adult – pentru câinii adulți de rase mari
  • Carpathian Adult 7+ – pentru câinii seniori.

Pe lângă hrana uscată premium, vei găsi și hrană uscată economică. Aceasta este preferată de cei care au adăposturi de animale deoarece are un preț accesibil și o calitate bună. Tipurile de hrană uscată economică sunt:

  • Pan Pes Junior – pentru juniori
  • Pan Pes Champion – pentru câini adulți foarte activi
  • Pan Pes Standard – pentru câini adulți
  • Pan Pes-Light – pentru câini adulți inactivi
  • Pan Pes Doctor – pentru câini seniori și pentru cei cu probleme de sănătate.

Aceste tipuri de hrană uscată economică sunt destinate tuturor raselor de câini. Poți economisi bani dacă alegi să comanzi hrana în cantitate mai mare. Hrana uscată premium are disponibilă varianta de 12kg, iar hrana uscată economică varianta de 10 kg.

Concluzie

Câinele tău merită cea mai bună mâncare și multă iubire, iar Carpathians Pet Food te ajută cu cea mai bună mâncare pentru patrupedul tău. Pentru a comanda intră pe carpathianspetfood.ro sau contactează-i la numărul de telefon +40 (790) 518 731.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/