Ploiesti

Marmidesign

Marmidesign

Detalii firma

Adresa
Ploiesti
Telefon
0734333255, 0734333260
Web
https://www.marmidesign.ro
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
356

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Marmidesign Ploiesti

Compania Marmidesign s-a infiintat in anul 2001, pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs. oferind produse de inalta calitate, ce vor conferi spatiului dvs. un aspect deosebit, plin de rafinament si eleganta. Importam marmura si granit natural din diferite zone ale mapamondului: Italia, India, China, Brazilia etc. intr-o larga varietate de nuante. Suprafata poate fi lucioasa, flamata, mata, buciardata etc.

Pietrele naturale pot fi livrate sub forma de placaje, de diverse dimensiuni si grosimi, sau in lastre, din care noi obtinem produsele solicitate: glafuri, blaturi, polite, trepte etc. O alternativa la piatra naturala o reprezinta materialele compozite: marmura, granit, quartz, destinate cu precadere spatiilor interioare. Acestea se regasesc sub forma de placaje de diferite dimensiuni, dar si lastre care, asemenea materialelor naturale, se pot prelucra, obtinand glafuri, blaturi, trepte etc.

Pentru a evidentia frumusetea naturala a pietrelor, punem la dispozitie o echipa care sa asigure montajul materialelor, atat cele naturale, cat si compozite. Precizam ca executam si masuratori pentru o stabilire cat mai exacta a necesarului de material.

Filtre firma

Materiale amenajari: Granit, Marmura
Materiale de constructii: Pavaje si piatra decorativa