Ploiesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Beneficiilie utilizării purificatoarelor de apă

Beneficiilie utilizării purificatoarelor de apă

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1293

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Apa este fluidul de bază esențial pentru supraviețuirea omului. Dar știm de ce este atât de important să fim mereu hidratați? Haideţi să ne uităm la beneficiile apei pentru sănătate.

  • Ajută organismul să-și regleze temperatura.
  • Ajută la digestie și curăță organismul.
  • Ajută la circulația oxigenului din sânge.
  • Reduce problemele pielii.
  • Ajută la prevenirea multor boli, cum ar fi pietrele la rinichi, infecțiile tractului urinar și constipația.

Totuși, toate aceste beneficii ale apei vor fi ineficiente dacă bem apă impură din surse neigienice. Apa impură conține microorganisme dăunătoare (cum ar fi bacteriile și virușii) și anumite impurități metalice (cum ar fi arsenul, clorul, plumbul etc.) care sunt dăunătoare sănătății organismului nostru. Bolile transmise prin apă, cum ar fi diareea, dizenteria, febra tifoidă, holera și poliomielita sunt, de asemenea, cauzate de apa de băut contaminată. Așadar, trebuie să fim foarte atenți la sursa apei potabile pe care o consumăm, deoarece calitatea, precum și cantitatea de apă pe care o consumăm, au un impact direct asupra sistemului nostru imunitar. Iar cel mai simplu mod de a asigura puritatea apei potabile este instalarea unui purificator apa adecvat.

Beneficiile folosirii purificatoarelor de apă


1. Disponibilitatea purificatoarelor ce asigură o apă de băut sigură și pură

Instalarea purificatoarelor de apă în casele noastre va asigura apă potabilă sigură și pură de fiecare dată când este necesar, fără nicio piedică.

2. Eliminarea diferitelor microorganisme cauzatoare de boli
Tehnologiile utilizate în purificatoarele de apă facilitează eliminarea microorganismelor cauzatoare de boli prezente în apă.

3. Îndepărtarea solidelor dizolvate
Prezența solidelor dizolvate în apă o face improprie pentru băut. Purificatoarele de apă ajută la îndepărtarea acestor particule, făcând astfel apa sgură pentru consum.

4. Îndepărtarea impurităților metalice toxice
Impuritățile metalice toxice prezente sunt, de asemenea, îndepărtate eficient de purificatoarele de apă.

5. Reținerea mineralelor esențiale
Mulți ar putea crede că, în procesul de purificare a apei, se elimină și mineralele esențiale. Dar, dimpotrivă, purificatoarele moderne au mecanismul necesar pentru a reține mineralele esențiale în apă. Acest lucru face ca apa purificată să fie mai dulce și mai bună la gust.

6. Îndepărtarea fierului
Prezența fierului în apă lasă un gust metalic neplăcut. Pentru a rezolva această problemă, se folosesc filtre cu agenți care îndepărtează aproape complet fierul din apă.

7. Întreținere minimă
Utilizarea purificatoarelor de apă nu prea ridică probleme, deoarece întreținerea acestora nu implică nicio sarcină laborioasă.

8. Capacitate mare de stocare
Purificatoarele de apă au o capacitate mare de stocare, ceea ce înseamnă că o cantitate substanțială de apă este păstrată în purificator. Acest lucru asigură o alimentare suficientă cu apă pe tot parcursul zilei.

9. Capacitate de filtrare de mare viteză
Capacitatea de filtrare, adică cantitatea de apă filtrată într-o oră, este un parametru important al oricărui purificator de apă deoarece, cu cât capacitatea de filtrare este mai mare, cu atât se va economisi mai mult timp.

10. Mai rentabil
Numeroase studii arată că instalarea unui purificator de apă este de fapt mai economică decât cumpărarea de apă îmbuteliată.

Aşadar, este întotdeauna o decizie înțeleaptă să optați pentru un purificator de apă, în loc să cumpărați apă îmbuteliată, deoarece aceasta din urmă nu este nici rentabilă, nici ecologică, generând cantităţi uriașe de deșeuri de plastic.