Ploiesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Câtă mâncare ar trebui să ii dau puiului de pisică?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
411

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Câtă mâncare ar trebui să ii dau puiului de pisică?


Cantitatea de hrană pe care trebuie să o mănânce pisoiul dumneavoastră depinde de vârsta, greutatea și nivelul de activitate. În general, pisicuțele au nevoie de mai multe calorii pe kilogram de greutate corporală decât pisicile adulte pentru a le susține creșterea și dezvoltarea rapidă. O bună regulă de bază este să vă hrăniți pisoiul cu aproximativ 3-4 mese pe zi până la vârsta de aproximativ 6 luni. După aceea, puteți reduce treptat numărul de mese la două pe zi.

În continuare sunt prezentate câteva orientări generale de hrănire pentru pisoi, în funcție de vârsta acestora:

  • 4-8 săptămâni

Pisicuțele trebuie hrănite la fiecare 4-6 ore, iar fiecare masă trebuie să fie compusă din aproximativ 1/4 până la 1/3 cană de hrană pisici junior.

  • 8-12 săptămâni

Pisicuțele pot fi hrănite la fiecare 6-8 ore, iar fiecare masă trebuie să fie compusă din aproximativ 1/3 până la 1/2 cană de hrană pisici mici.

  • 3-6 luni

Pisicuțele pot fi hrănite la fiecare 8-12 ore, iar fiecare masă trebuie să fie compusă din aproximativ 1/2 până la 3/4 cană de hrană pentru pisici junior.

Rețineți că acestea sunt doar linii directoare generale, iar nevoile individuale ale pisoiului dumneavoastră pot varia. Este important să monitorizați greutatea pisoiului dvs. și să ajustați cantitățile de hrană în mod corespunzător pentru a vă asigura că primește cantitatea potrivită de nutriție pentru a-și susține creșterea și dezvoltarea. În plus, asigurați-vă că alegeți o hrană de înaltă calitate pentru pisoi, adecvată vârstei și stadiului de dezvoltare al pisoiului dumneavoastră.

O hrană de calitate este și cea de la carpathians Pet Food. Pe site-ul carpathianspetfood.ro lor găsiți sortimentele pentru puii de pisicuță, dar și pentru pisici adult, senior sau cele care au probleme cu sistemul digestiv.