Ploiesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Ploiesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

De ce implanturile dentare sunt cea mai bună alegere pentru înlocuirea dinților lipsă

De ce implanturile dentare sunt cea mai bună alegere pentru înlocuirea dinților lipsă

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
102

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În cazul în care aveţi unul sau mai mulți dinți lipsă din cauza unor carii netratate, a unei infecții dentare profunde sau a unui accident, acest lucru are ca rezultat un aspect neplăcut al zâmbetului. Evident că veţi vrea să închideţi acel gol și să refaceţi aspectul gurii. În acest caz, cea mai bună soluţie de restaurare pentru dinții lipsă o reprezintă implantul dentar. Iată ce face ca implanturile să fie cea mai bună alegere în rândul pacienților și al profesioniștilor din domeniul stomatologic.

Lipsa dinților vă poate afecta sănătatea orală


Un dinte lipsă este mai mult decât o problemă cosmetică. Stabilitatea maxilarului și alinierea mușcăturii sunt în pericol atunci când aveți un spațiu între dinți. Un dinte lipsă poate duce la:

  • Deplasarea dinților și schimbarea alinierii mușcăturii
  • Uzură excesivă sau neuniformă a dinților rămași
  • Dificultate de a vorbi clar sau de a mesteca normal
  • Durerea și disfuncția articulației temporomandibulare (ATM)

Pe termen lung, chiar și un singur dinte lipsă vă poate modifica structura feței, interferând cu procesul normal de remodelare osoasă. Țesutul maxilarului este într-o stare constantă de creștere și întărire - pe măsură ce celulele osoase vechi mor, apar altele noi pentru a le înlocui, menținându-vă fălcile sănătoase și puternice. Când vă lipsește un dinte, osul maxilar de dedesubt nu mai este stimulat de rădăcina dintelui pentru a continua să se remodeleze. În schimb, osul maxilar neutilizat începe să se reabsorbă. Pe măsură ce osul dispare, fizionomia dvs. poate suferi modificări nedorite. Pierderea osului maxilar poate crește chiar și riscul de a pierde mai mulți dinți.

Implanturile sunt soluția optimă


Un implant dentar înlocuiește întreaga structură a dintelui lipsă. Două treimi din structura dintelui se află sub linia gingiei. Se extinde în osul maxilarului, ancorând dintele de maxilar. Un implant dentar este în esență o rădăcină artificială a dintelui: este un stâlp de titan care este plasat chirurgical în osul maxilarului. Implantul ajută la stimularea remodelării țesutului osos, determinând creșterea de noi celule osoase care păstrează sănătatea maxilarului și ajută la fuziunea rădăcinii metalice cu țesutul osos din jur. Odată ce rădăcina s-a îmbinat cu maxilarul, medicul dentist plasează un bont deasupra stâlpului. În final, întreaga lucrare este finalizată cu o coroană dentară. Singurul lucru vizibil este coroana personalizată din porțelan.

Beneficiile implantului dentar


Un implant dentar oferă următoarele beneficii:

  • Cea mai confortabilă restaurare disponibilă - dinţii noi se simt ca dinţii naturali
  • Cea mai stabilă și sigură restaurare disponibilă - dinţii noi funcţionează la fel ca din;ii naturali
  • Cele mai multe restaurări cu aspect natural disponibile - făcute pentru a se potrivi zâmbetului dvs

Realizarea unui implant este un proces ce are loc în mai multe etape şi care durează 2-6 luni de la început până la sfârșit. Timpul exact necesar pentru a parcurge întregul proces depinde de cât de repede se vindecă țesuturile, pe măsură ce osul maxilarului se contopește în jurul stâlpului implantului.Odată ce implantul este complet, noul dvs dinte este permanent; vă puteți aștepta să dureze pentru tot restul vieții, atâta timp cât vă mențineți obiceiuri bune de sănătate orală, periaj și ață dentară de două ori pe zi și curățări profesionale regulate.

Pentru a afla mai multe despre beneficiile implanturilor dentare, faceţi o programare la Cabinet Stomatologic Dent Plus.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/