Ploiesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Ploiesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

De ce să apelezi la servicii de import auto la comandă?

De ce să apelezi la import auto la comandă?

Detalii anunt

Telefon
0745184734
Social links
Categorie
Vanzari masini second hand
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
324

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Import auto la comanda


Dacă ești în căutarea unei mașini second hand, însă îți este destul de greu să găsești acea mașină care să corespundă tuturor cerințelor tale, apelează la import auto la comandă. Cu ajutorul importului auto la comandă vei putea să îți găsești mașina mult dorită, iar tu nu va trebuit decât să oferi firmei cu care colaborezi detalii despre mașină precum: marca, modelul, anul fabricației, numărul de kilometrii dorți și orice alte detalii relevante despre aceasta. După aceea, firma se va ocupa de găsirea mașinii și de livrarea acesteia.

De ce import auto la comandă și nu o mașină de pe piața auto sh de la noi din țară?


După cum probabil deja știi, piața auto second hand de la noi din țară conține mașini de o calitate îndoielnică. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că apar tot mai mulți samsari care știu foarte bine cum să ascundă defectele unei mașini și cum să manipuleze clientul cu ajutorul vorbelor. De aceea atunci când intri în contact cu aceștia trebuie să verifici foarte atent mașina și cel mai important, să o duci la un mecanic. Pentru a evita riscul de a cumpăra o mașină defectă și cu acte false, poți apela la o firmă import auto, care te va ajuta să găsești o mașină de bună calitate. O astfel de firmă ocupându-se cu import auto la comandă îți va putea aduce exact mașina pe care tu ți-o dorești, iar tu nu va trebui să îți faci vreo grijă privind calitatea acesteia. Firma de import auto se va ocupa de verificarea tehnică a mașinii și de igienizarea ei.

Iar avantajele pe care le ai cu import auto la comandă sunt:

 • Îți achiziționezi mașina în funcție de caracteristicile pe care ți le dorești
 • Nu trebuie să faci un drum lung până în țara în care se află mașina
 • Vei economisi atât timp, cât și bani
 • O echipă de profesioniști se va ocupa de verificarea tehnică a mașinii
 • Mașina va avea kilometrii reali
 • Mașina va fi fără daună totală
 • Primești garanție
 • Cumperi direct de la proprietar
 • Transparență privind costurile
 • Comisioane mici
 • Negociere cu furnizorul
 • La cerere transportul mașinii până acasă.

Cu ce firmă de import auto pot colabora?


Titanic Automobile este o firmă care se ocupă cu import auto la comandă și cu ajutorul lor vei putea intra în posesia mașinii mult dorite. Echipa Titanic Automobile este formată din profesioniști și pasionați de automobile și își doresc ca fiecare client să fie fericit cu achiziția pe care o face. Ei se vor ocupa de atenta verificare tehnică a mașinii, o vor igieniza și îți vor oferi acte doveditoare privind reviziile, precum și CarVertical gratuit și garanție pentru anumite piese. Atunci când îți cumperi mașina de la Titanic Automobile primești asistență, servicii de înmatriculare, iar la cerere îți pot transporta mașina oriunde în țară. În plus, datorită colaboratorilor săi, vei putea beneficia de servicii atractive de leasing și finanțare.

Concluzie

Colaborează cu Titanic Automobile și beneficiază de seriozitate, promptitudine și prețuri corecte, iar cu import auto la comandă vei putea ajunge în posesia mașinii mult dorite. Poți lua legătura cu echipa Titanic Automobile la numărul de telefon +40745 184 734 sau intrând la ei pe site și completând formularul, urmând ca mai apoi un membru al echipei să te contacteze cât mai rapid posibil.

Filtre anunt

Marca auto: MAN

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/