Ploiesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Ploiesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

De ce să îți aduci mașina cu transport auto pe platforma Franța România?

De ce să îți aduci mașina cu transport auto pe platforma Franța România?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
279

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Transport auto pe platforma Franța România


Ai o mașină în Franța pe care vrei să o aduci în țară, însă drumul până acolo și înapoi ți se pare obositor și ai vrea să îl eviți? Poți face acest lucru cu ajutorul transportului auto pe platformă și nu doar că vei evita un drum lung și obositor, ci vei plăti și mai puțin. Tot ce va trebui tu să faci este să contactezi o firmă care se ocupă cu transport auto internațional, să le oferi toate detaliile necesare, iar mai apoi să aștepți ca mașina ta să ajungă acasă.

Transport auto pe platforma Franța România – avantaje


Drumul lung până în Franța ar implica cheltuieli destul de mari, multă oboseală, stres, chiar și zile de concediu. În loc să plătești bani pe combustibil, cazări, mâncare, taxe de drum sau posibile amenzi, mai bine apelezi la o firmă de transport auto internațional și beneficiezi de costuri reduse. Așa vei evita și posibile situații neplăcute care ar putea apărea în trafic, precum și solicitarea prea mare a mașinii care implică un grad de uzură ridicat și mai mulți kilometrii în bord. În plus atunci când colaborezi cu o astfel de firmă vei avea mașina asigurată și vei putea verifica în timp real poziția camioanelor.

Unde găsești o firmă care se ocupă cu transport auto internațional?


Începe prin a-ți întreba cunoscuții, iar mai apoi poți căuta pe internet. Cu o simplă căutare ”transport auto platformă” vei găsi mai multe rezultate, iar tu va trebui să alegi acea firmă care are recenzii bune lăsate de alte persoane. Este foarte important să ții cont de experiența pe care au avut-o alții cu respectiva firmă de transport pentru a putea decide dacă aceasta se pliază nevoilor tale și dacă prezintă încredere. Tot ce va trebui să mai faci după ce alegi firma de transport va fi să îi contactezi, să le oferi toate detaliile de care au nevoie și să aștepți ca mașina să ajungă la adresa indicată de tine.

De ce să alegi Titanic Grup?

Titanic Grup este o firmă care se ocupă cu transport auto pe platformă și se află pe piață încă din anul 1994, astăzi aflându-se în top 5 firme de transport de la noi din țară. Ei oferă transport de autovehicule intern și internațional, iar întreaga lor echipă de profesionițti promit livrarea impecabilă a mașinii tale la destinația cerută. Aceștia au peste 100 de autotransportatoare care au o capacitate de încărcare de la 1 până 10 autovehicule, iar camioanele și remorcile sunt de la cei mai prestigioși producători: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold.

Beneficiile pe care o să le obții în urma colaborării cu Titanic Grup sunt:

  • Transport confidențial
  • Transport prototip ( camion închis) la cerere
  • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
  • Încărcare prin troliu
  • Informații în timp real privind poziția camioanelor
  • Asigurarea mașinii
  • Costuri reduse.

Concluzie

Dacă ai nevoie de transport auto pe platformă Franța România apelează cu încredere la Titanic Grup. Datorită vastei lor experiențe în domeniu și echipei de profesioniști îți vor asigura transport prompt și sigur oriunde în Eurpa, în cel mai scurt timp posibil și cu costuri reduse. Aceștia acordă o deosebită atenție respectării tuturor standardelor cerute de calitate și siguranță.

Pentru a lua legătura cu Titanic Grup apelează numărul de telefon +40 248 212 261 sau intră pe site-ul lor și completează formularul cu toate detalii, iar mai apoi ei te vor contacta.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/