Ploiesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Lapte

Detalii spectacol

Telefon
0244546431
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Apartine de
Teatrul Toma Caragiu
Vizualizari
1701

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 8 februarie 202418:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Lapte


O reflectie profunda asupra umanitatii noastre, cu toate aspiratiile si slabiciunile sale, ce evidentiaza natura complexa a relatiilor dintre indivizi si a cautarii noastre constante pentru ceva mai profund si semnificativ in viata, „Lapte” exploreaza necesitatea universala a omului de a se hrani si de a fi hranit, fizic, emotional, spiritual.

O poveste emotionanta despre satisfacerea nevoilor fundamentale si a dorintelor interioare, ce reprezinta resorturi care ghideaza personajele spre evolutie sau decadere, piesa exploreaza teme legate de hrana, iubire si supravietuire, precum si modul in care acestea influenteaza alegerile si directiile in viata si se concentreaza asupra felului in care oamenii incearca sa-si gaseasca un sens si sa inteleaga o lume in continua schimbare.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Ploiesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro